Magyarország - Szlovákia 1-2

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

2-1-re kikapott a magyar futballválogatott Szlovákiától a hétfő esti Európa-bajnoki selejtezőn. A szlovákok a 40. percben szereztek vezetést Mak góljával, majd a szünet után, az 50. percben egyenlített Szoboszlai Dominik egy szabadrúgásból. Aztán öt perccel később megint a szlovákok kerültek előnybe, Bozenik a 16-os vonaláról, szemből lőtte ki a bal alsó sarkot. 

Fotó: botost/444.hu

A csoport másik meccsén a horvátok meglepetésre 1-1-et játszottak az eddig pont nélküli Azerbajdzsánnal. Így az E csoportot a horvátok vezetik 10 ponttal, utánuk jönnek a szlovákok és a magyarok 9-9 ponttal, a walesiek 6-tal és az azeriek eggyel. 

A magyar csapat legközelebb Horvátországgal játszik október 10-én, majd Azerbajdzsánnal 13-án. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.