Magyarország - Szlovákia 1-2

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

2-1-re kikapott a magyar futballválogatott Szlovákiától a hétfő esti Európa-bajnoki selejtezőn. A szlovákok a 40. percben szereztek vezetést Mak góljával, majd a szünet után, az 50. percben egyenlített Szoboszlai Dominik egy szabadrúgásból. Aztán öt perccel később megint a szlovákok kerültek előnybe, Bozenik a 16-os vonaláról, szemből lőtte ki a bal alsó sarkot. 

Fotó: botost/444.hu

A csoport másik meccsén a horvátok meglepetésre 1-1-et játszottak az eddig pont nélküli Azerbajdzsánnal. Így az E csoportot a horvátok vezetik 10 ponttal, utánuk jönnek a szlovákok és a magyarok 9-9 ponttal, a walesiek 6-tal és az azeriek eggyel. 

A magyar csapat legközelebb Horvátországgal játszik október 10-én, majd Azerbajdzsánnal 13-án. 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.