Magyarország - Szlovákia 1-2

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

2-1-re kikapott a magyar futballválogatott Szlovákiától a hétfő esti Európa-bajnoki selejtezőn. A szlovákok a 40. percben szereztek vezetést Mak góljával, majd a szünet után, az 50. percben egyenlített Szoboszlai Dominik egy szabadrúgásból. Aztán öt perccel később megint a szlovákok kerültek előnybe, Bozenik a 16-os vonaláról, szemből lőtte ki a bal alsó sarkot. 

Fotó: botost/444.hu

A csoport másik meccsén a horvátok meglepetésre 1-1-et játszottak az eddig pont nélküli Azerbajdzsánnal. Így az E csoportot a horvátok vezetik 10 ponttal, utánuk jönnek a szlovákok és a magyarok 9-9 ponttal, a walesiek 6-tal és az azeriek eggyel. 

A magyar csapat legközelebb Horvátországgal játszik október 10-én, majd Azerbajdzsánnal 13-án. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.