Kásler: Szent István óta nem voltak olyan fejlesztések az oktatásban és a kultúrában, mint most

Exkluzív interjút adott Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter a Kecskeméti Tévének. Mondandójának veleje az volt, hogy Magyarországon nagyjából minden rendben van, de ami esetleg nincsen, az se nagyon rossz. Fejlesztések tekintetében különösen jól áll az általa felügyelt tárca,

kultúrában és oktatásban ugyanis a miniszter szerint Szent István óta nem voltak ilyen fejlesztések, mint amik most zajlanak.

Lassan készen lesz az új Nemzeti Alaptanterv is, ami Kásler szerint az értékekre alapozott köznevelés erősítésével

akár új korszakot is nyithat a magyarság történelmében.

Elhangzott még, hogy a Fidesz új családtámogatási rendszere igazi hungarikum, látszanak az eredményei, „a külföld” is érdeklődik, és próbálkozik az egyes elemek átvételével.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.