Egymással szemben haladt két vonat Pécel és Rákos között

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Péntek reggel meg kellett állítani a Pécelről Budapestre tartó S80-as vonatot a peron végénél, mivel a vonalon egy másik vonat jött vele szemben. A MÁV közleménye szerint azt történt, hogy péntek reggel háromnegyed 7-kor Pécel állomás előtt egy G80-as vonat nem állt meg a számára a továbbhaladást tiltó jelzőnél, hanem csak 60 méterrel később állította meg a vonatot az automata vonatbefolyásoló berendezés. Ezért kellett megállítani a péceli járatot is, a társaság szerint a két vonat „egymástól biztonságos távolságra, 700 méterre” állt meg.

Mivel az incidens körülményeit a helyszínen vizsgálják, a délelőtti órákban szünetel a vonatközlekedés Rákos és Pécel között. Addig a péceli vonatok helyett pótlóbuszok viszik az utasokat Rákos és Pécel között is, ezek a pótlóbuszok Rákos és Pécel között nem állnak meg. A vasúti bérleteket a BKK 169E buszjáratán elfogadják Pécel és Rákos vasútállomás között. Rákoscsaba, Rákoscsaba-Újtelep és Rákosliget állomás a 169E buszokkal érhető el.

A Keleti pályaudvar és Rákos között közlekednek az S80-as és G80-as vonatok. A péceli vonalon péntek délelőtt 30-60 perccel hosszabb eljutási idővel kell számolni. (Mávinform

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér