Mióta megválasztották, szélsebesen hasít a bajai polgármester alkalmazott nélküli ingatlantársasága

2019 szeptember 15., vasárnap 6:29
293
Fercsák Róbert bajai polgármester és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Baján Fotó: Fercsák Róbert FB

A Mérce a Bajai Hírhatárra is hivatkozva szombaton közölt cikket arról, hogy mióta megválasztották polgármesternek, az elmúlt három évben nagyon megindult a szekere Fercsák Róbert bajai polgármester cégének. 

Az 1995-ben alapított Dominfo Ingatlanforgalmazási Betéti Társaság, amiben Fercsáknak 90 százalékos üzletrésze van, ingatlanforgalmazással, alkohol- és dohánynagykereskedelemmel, kiadói tevékenységgel, és  még háztartási és kerti gépek javításával foglalkozik. 

És ezt feltehetően nagyon jól csinálják, mert három év alatt 184 milliós bevétel mellett 141 milliós profitot hoztak össze, mindezt úgy, hogy a cégnek nincsenek alkalmazottai. 

Erre reagálva nyilatkozta azt Nyirati Klára, a Sikeres Bajáért Egyesület színeiben induló - a Momentum által jelölt - ellenzéki polgármester-jelölt, hogy

„a Dominfóéhoz hasonló „arányú hasznot valószínűleg Mészáros Lőrinc sem tud produkálni.”

A tulajdonosok 10 milliót vettek ki osztalékként a nyereségből, de a Fercsákra eső rész a lap szerint nincs feltüntetve a politikus vagyonnyilatkozatában. 

Fercsák Róbertről legutóbb akkor írtunk, amikor bölcsődések társaságában kampányolt a közelgő választások előtt, de a helyi választási bizottság ebben nem talált semmi kifogásolhatót. (Mérce

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt