Egész éjjel, legalább hat órán keresztül bömbölt ugyanaz a Rammstein-szám az új Puskás Aréna hangpróbáján

Az épülõ Puskás Aréna a helyszínbejárás napján, 2019. április 2-ánFotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Egész álló nap forrongtak a Puskás Aréna környékén lakó budapestiek, amiért éjjel üvöltő rockzene dőlt ki a stadionból hétfőről keddre virradóra. 

Az Index kedd reggel több olvasóra hivatkozva azt írta, hogy valamikor a késő délutáni, kora esti órákban kezdődött a hangpróba, ami aztán egyesek szerint csak hajnali fél 3-ig, mások szerint egészen reggelig szólt. Mint kiderült,

a hangrendszert tesztelték a stadionban, de műszaki hiba miatt az előzetesen tervezetthez képest végül nem néhányszor, hanem legalább 60-szor bömbölt a Rammstein új, Deutschland című száma. Ez: 

Az Aréna üzemeltetése végül délután elnézést kért a lakóktól, és azt ígétre, hogy az aréna maga, na meg az azt övező „új, rendezett, zöldfelület” mindenkit kárpótolni fog: 

Az új Puskást egyébként november 15-én, a Magyarország-Uruguay meccsel adják át. Itt rendezik majd a jövő évi Európa-bajnokság három csoportmeccsét és egyik nyolcaddöntőjét is. (Index)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.