Egész éjjel, legalább hat órán keresztül bömbölt ugyanaz a Rammstein-szám az új Puskás Aréna hangpróbáján

2019 szeptember 17., kedd 16:06
344
Az épülõ Puskás Aréna a helyszínbejárás napján, 2019. április 2-án Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Egész álló nap forrongtak a Puskás Aréna környékén lakó budapestiek, amiért éjjel üvöltő rockzene dőlt ki a stadionból hétfőről keddre virradóra. 

Az Index kedd reggel több olvasóra hivatkozva azt írta, hogy valamikor a késő délutáni, kora esti órákban kezdődött a hangpróba, ami aztán egyesek szerint csak hajnali fél 3-ig, mások szerint egészen reggelig szólt. Mint kiderült,

a hangrendszert tesztelték a stadionban, de műszaki hiba miatt az előzetesen tervezetthez képest végül nem néhányszor, hanem legalább 60-szor bömbölt a Rammstein új, Deutschland című száma. Ez: 

Az Aréna üzemeltetése végül délután elnézést kért a lakóktól, és azt ígétre, hogy az aréna maga, na meg az azt övező „új, rendezett, zöldfelület” mindenkit kárpótolni fog: 

Az új Puskást egyébként november 15-én, a Magyarország-Uruguay meccsel adják át. Itt rendezik majd a jövő évi Európa-bajnokság három csoportmeccsét és egyik nyolcaddöntőjét is. (Index)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt