Parkolóórának öltözött kormánypárti aktivistákat küldtek Karácsony és Dobrev sajtótájékoztatójára

2019 szeptember 20., péntek 19:59
492
Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

A fenti képen azt láthatjuk, ahogy egy parkolóautomatának öltözött ember bepózol az MTI fotósának, amikor Dobrev Klára elhajt mellette.

A szürreális jelenet szép illusztrációja annak az emberkísérletnek, amelyet a kormánypártok folytatnak a választókon hónapok óta. Ez abból áll, hogy fogják a 444 által feltárt, hatalmas felháborodást kiváltó parkolási mutyit, amelyet évtizedek óta bonyolít közösen a Fidesz és az MSZP, és az egészet igyekeznek rátolni Karácsony Gergelyre, hátha elég elmondani ezerszer, és akkor elhiszik. 

Merthogy a zuglói polgármester valóban tartózkodott, amikor a Fidesz és az MSZP egy sötét parkolási cégbirodalmat bízott meg a zuglói parkolási ügyekkel, vagyis, Herczeg Márk találó megfogalmazásában:

„A Fidesz azzal támadja az ellenfelét, hogy nem akadályozta meg a kormánypárt saját sötét üzletét”.

E kampány részeként jelentek meg ismeretlen, eltakart arcú aktivisták Karácsony Gergely és Dobrev Klára sajtótájékoztatóján, rajtuk az ellenzéki pártok főpolgármester-jelöltjére kitalált, naponta százszor elismételt „alkalmatlan” címkével.

Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA
Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

A sajtótájékoztató amúgy nemigen érte volna el ügyeletesi ingerküszöbömet, de ennek az akciónak köszönhetően megtudtam és így meg is oszthatom, hogy a Mérce tudósítása szerint Karácsony és Dobrev egyébként arról beszéltek, hogy az EU-s forrásokból a kerületek közvetlenül is kaphatnak fejlesztésekre szánt pénzt, ahogy az Zuglóban, a Gizella úton már a megvalósulási folyamatban van, co-housing lakhatási projekt formájában.

Aki szeretné a maga krimiszerű izgalmaival együtt részletesen megismerni a parkolási maffia működését, annak továbbra is Ács Dániel filmjét tudom ajánlani:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt