Scarlett Johansson meglátogatta Tarlós Istvánt, és elismerően nyilatkozott városvezetési képességeiről

Tbg
POLITIKA
2019 szeptember 21., 09:36
comments 507

„A színésznő elismerően nyilatkozott arról, hogy a 30 éve a városvezetői pályán dolgozó Tarlós István kerületi polgármesterként 16 évig irányította a kerületet, 9 éve pedig a fővárost, most pedig újabb 5 éves ciklusért indul” - írja a Bors annak apropóján, hogy Scarlett Johansson hivatalában látogatta meg Tarlós Istvánt, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jeltöltjét.

A színésznő Budapesten forgatja a Fekete Özvegy (Black Widow, 2020) c. szuperhősfilmet, ezalatt tette tiszteletét az éppen erején felül kampányoló Tarlósnál Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes társaságban.

A cikk szerint Johansson és kislánya voltak az Állatkerben, a színésznőnek pedig az tetszett a városban, hogy sok a fiatal házaspár és gyerek, mert ez nem minden városban van így.

Tarlós cserébe azzal nyűgözte le a színésznőt, hogy Budapest nemcsak a filmesek, de a turisták körében is igen népszerű. 

A találkozóról csudálatos fénykép is készült, amelyet a Bors cikkében tekinthet meg a drága olvasó. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.