Scarlett Johansson meglátogatta Tarlós Istvánt, és elismerően nyilatkozott városvezetési képességeiről

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

„A színésznő elismerően nyilatkozott arról, hogy a 30 éve a városvezetői pályán dolgozó Tarlós István kerületi polgármesterként 16 évig irányította a kerületet, 9 éve pedig a fővárost, most pedig újabb 5 éves ciklusért indul” - írja a Bors annak apropóján, hogy Scarlett Johansson hivatalában látogatta meg Tarlós Istvánt, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jeltöltjét.

A színésznő Budapesten forgatja a Fekete Özvegy (Black Widow, 2020) c. szuperhősfilmet, ezalatt tette tiszteletét az éppen erején felül kampányoló Tarlósnál Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes társaságban.

A cikk szerint Johansson és kislánya voltak az Állatkerben, a színésznőnek pedig az tetszett a városban, hogy sok a fiatal házaspár és gyerek, mert ez nem minden városban van így.

Tarlós cserébe azzal nyűgözte le a színésznőt, hogy Budapest nemcsak a filmesek, de a turisták körében is igen népszerű. 

A találkozóról csudálatos fénykép is készült, amelyet a Bors cikkében tekinthet meg a drága olvasó. (Bors)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.