Scarlett Johansson meglátogatta Tarlós Istvánt, és elismerően nyilatkozott városvezetési képességeiről

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

„A színésznő elismerően nyilatkozott arról, hogy a 30 éve a városvezetői pályán dolgozó Tarlós István kerületi polgármesterként 16 évig irányította a kerületet, 9 éve pedig a fővárost, most pedig újabb 5 éves ciklusért indul” - írja a Bors annak apropóján, hogy Scarlett Johansson hivatalában látogatta meg Tarlós Istvánt, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jeltöltjét.

A színésznő Budapesten forgatja a Fekete Özvegy (Black Widow, 2020) c. szuperhősfilmet, ezalatt tette tiszteletét az éppen erején felül kampányoló Tarlósnál Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes társaságban.

A cikk szerint Johansson és kislánya voltak az Állatkerben, a színésznőnek pedig az tetszett a városban, hogy sok a fiatal házaspár és gyerek, mert ez nem minden városban van így.

Tarlós cserébe azzal nyűgözte le a színésznőt, hogy Budapest nemcsak a filmesek, de a turisták körében is igen népszerű. 

A találkozóról csudálatos fénykép is készült, amelyet a Bors cikkében tekinthet meg a drága olvasó. (Bors)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.