Scarlett Johansson meglátogatta Tarlós Istvánt, és elismerően nyilatkozott városvezetési képességeiről

2019 szeptember 21., szombat 9:36
513

„A színésznő elismerően nyilatkozott arról, hogy a 30 éve a városvezetői pályán dolgozó Tarlós István kerületi polgármesterként 16 évig irányította a kerületet, 9 éve pedig a fővárost, most pedig újabb 5 éves ciklusért indul” - írja a Bors annak apropóján, hogy Scarlett Johansson hivatalában látogatta meg Tarlós Istvánt, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jeltöltjét.

A színésznő Budapesten forgatja a Fekete Özvegy (Black Widow, 2020) c. szuperhősfilmet, ezalatt tette tiszteletét az éppen erején felül kampányoló Tarlósnál Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes társaságban.

A cikk szerint Johansson és kislánya voltak az Állatkerben, a színésznőnek pedig az tetszett a városban, hogy sok a fiatal házaspár és gyerek, mert ez nem minden városban van így.

Tarlós cserébe azzal nyűgözte le a színésznőt, hogy Budapest nemcsak a filmesek, de a turisták körében is igen népszerű. 

A találkozóról csudálatos fénykép is készült, amelyet a Bors cikkében tekinthet meg a drága olvasó. (Bors)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt