Putyin kabinetfőnökének a családja 12 milliárd forintnyi ingatlannal rendelkezik Moszkva környékén

Anton VajnoFotó: Alekszej Druzsinyin/Szputnyik/AFP

Vlagyimir Putyin orosz elnök kabinetfőnökének, Anton Vajnónak a családjáról kiderült, hogy összesen 1,6 milliárd rubelnyi (12 milliárd forintnyi) ingatlant tulajdonol Moszkvában és környékén – írta meg a Republic nevű orosz lap.

A Meduza fel is sorolja a drága, nagyméretű ingatlanokat. Anton Vajno és a felesége, Jelena Sulenkova 2011 óta 342 millió rubel jövedelmet vallottak be, aminek a nagy része a pirogovoi otthonuk eladásából származott.

Anton Vajno egyébként 2012-ben egy, a társadalmi és gazdasági folyamatokat az univerzum szkennelésével irányító eszközről, a nooszkópról írt teljesen értelmetlen tanulmányt.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.