Csányi cége vette meg az államtól a Honvédkórház Királyhágó utcai épületét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Csányi Sándor OTP-vezér Bonitás 2002 Befektető és Tanácsadó Zrt.-je vette meg az államtól az egykori Honvédkórház Királyhágó utcai épületét 4 milliárd 70 millió forintért. Az ingatlanon már 15 éve a Budai Egészségközpont Gerincgyógyászati Központja működik, a Budai Egészségközpont pedig ugyan egy magánegészségügyi intézmény, de az Országos Gerincgyógyászati Központban közfinanszírozott járóbeteg ellátás is zajlik.

Varga Péter Pál, az intézmény alapítója és igazgatója azt mondta a napi.hu-nak, hogy Csányi bevásárlása megnyitja az utat az intézmény modernizálása előtt, ugyanis egy 160 ágyas, modern gerinckórházat terveznek ide építeni, erre hamarosan projektcéget is alapítanak, és megindul a tervezés.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.