Csányi cége vette meg az államtól a Honvédkórház Királyhágó utcai épületét

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Csányi Sándor OTP-vezér Bonitás 2002 Befektető és Tanácsadó Zrt.-je vette meg az államtól az egykori Honvédkórház Királyhágó utcai épületét 4 milliárd 70 millió forintért. Az ingatlanon már 15 éve a Budai Egészségközpont Gerincgyógyászati Központja működik, a Budai Egészségközpont pedig ugyan egy magánegészségügyi intézmény, de az Országos Gerincgyógyászati Központban közfinanszírozott járóbeteg ellátás is zajlik.

Varga Péter Pál, az intézmény alapítója és igazgatója azt mondta a napi.hu-nak, hogy Csányi bevásárlása megnyitja az utat az intézmény modernizálása előtt, ugyanis egy 160 ágyas, modern gerinckórházat terveznek ide építeni, erre hamarosan projektcéget is alapítanak, és megindul a tervezés.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.