Mészáros Lőrincnek mondott köszönetet az izomsorvadásos Zente édesanyja, amiért összegyűlt a 700 millió a gyógyszerre

Egészségügy
2019 szeptember 25., 20:02
comments 728

Az utóbbi napokban keresztül-kasul bejárták a magyar internetet a másfél éves Zente fotói. A kisfiú izomsorvadásban szenved, de ha 2 éves koráig beadnak neki egy újfajta gyógyszert, meggyógyulhat. Ez a gyógyszer azonban 700 millió forintba kerül, ezért Zente szülei gyűjtést indítottak. Szerdán délelőtt posztolták, hogy összejött a pénz.

A fiú anyja, egy reggeli rádióműsorban arról is nyilatkozott, hogy a legnagyobb adakozó egymaga 100 millió forintot adott, de ez az ember nem akarja, hogy nyilvánosságra kerüljön a neve. Most viszont az anya egy külön Facebook-posztban köszönte meg a segítséget az adakozóknak, és a posztban két embert nevesített,

  • Mága Zoltánt
  • és Mészáros Lőrincet.

Nem tudni biztosan, köztük van-e a 100 milliós adakozó, de az biztos, hogy Mészáros Lőrinc nevén sokszor 100 millió forint van.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.