A fideszes politikus kiposztolt egy fotót, ami szinte mindent elmond 2019-ről

Mindjárt jön 2019 barokk festménye a magyar politikáról, csak egy rövid felvezetés hozzá. A hegedűs Mága Zoltánnak van egy koncertsorozata - az Emberi Erőforrások Minisztériuma kiemelt támogatásával -, templomokban játszik, a hallgatóságtól mindig valamilyen megjelölt jótékonysági célra gyűjtenek adományokat. Szombaton Békéscsabán lépett fel az evangélikus templomban, ahol a „gyulai és a békéscsabai kórház gyermekosztályai számára életmentő orvosi műszerek beszerzésére” gyűjtöttek.  

Hétfőn jött a folytatás. A Mága-koncerten a hallgatóság által a kórházi gyerekosztályok támogatására összegyűjtött támogatást (1 239 280 forintot és 5 eurót) ki más, mint a Fidesz országgyűlési képviselője adta át három kartondobozban a kórház főigazgatójának és a gyerekosztály vezetőjének a templomban. 

Balról jobbra: Bálint Kornél, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott kabinetvezetője, Herczeg Tamás, fideszes országgyűlési képviselő, Kutyej Pál lelkész, Becsei László, a Békés Megyei Központi Kórház főigazgatója, Kövesdi József, a megyei kórház gyulai gyermekosztálya vezetőjeFotó: Herczeg Tamás/Facebook

Nagyon szépen fogalmaz a képviselő úr, amikor megindokolja, miért gyűjtenek adományokat 2019-ben kórházi gyermekosztályoknak: „a gyerekeink – akik a szemünk fényei – a támogatásnak köszönhetően olyan közegben gyógyulhatnak, ahol a szakmai alapok adottak, de az összegyűlt pénznek köszönhetően a gyermekosztályokon javul a komfort fokozat is”. 

Egy apró frissítés, a cikkünk alá bekommentelt idézet a Bibliából:

„Ügyeljetek, hogy a jót ne az emberek szeme láttára tegyétek, azért, hogy lássanak benneteket. Így semmi jutalom nem vár rátok mennyei Atyátoknál. Amikor tehát alamizsnát adsz, ne kürtöltess magad előtt, mint a képmutatók teszik a zsinagógában és az utcán, hogy dicsérjék őket az emberek! Bizony mondom nektek: megkapták jutalmukat. Te úgy adj alamizsnát, hogy ne tudja a bal kezed, mit tesz a jobb. Így alamizsnád titokban marad, és Atyád, aki a rejtekben is lát, megjutalmaz.” (Máté evangéliuma

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.