Elszabadult az Extinction Rebellion vérágyúja

Nem egészen úgy sült el az Extinction Rebellion legújabb klímatiltakozása, ahogy tervezték. A klímatüntetők a brit pénzügyminisztérium épületét akarták művérbe borítani, de akciójuk közben elvesztették az uralmat a tűzoltófecskendő felett, amit erre használtak.

A végeredmény így talán még látványosabb lett. Az épületre ugyan alig jutott a vörösre színezett vízből, az utca viszont úszott a művérben. Arról nem is beszélve, hogy milyen drámai látványt nyújtott az úton tekergő, megfékezhetetlen tűzoltófecskendő, ami elől mindenki futott, amerre látott.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.