Elszabadult az Extinction Rebellion vérágyúja

környezetvédelem
2019 október 03., 11:05
comments 90

Nem egészen úgy sült el az Extinction Rebellion legújabb klímatiltakozása, ahogy tervezték. A klímatüntetők a brit pénzügyminisztérium épületét akarták művérbe borítani, de akciójuk közben elvesztették az uralmat a tűzoltófecskendő felett, amit erre használtak.

A végeredmény így talán még látványosabb lett. Az épületre ugyan alig jutott a vörösre színezett vízből, az utca viszont úszott a művérben. Arról nem is beszélve, hogy milyen drámai látványt nyújtott az úton tekergő, megfékezhetetlen tűzoltófecskendő, ami elől mindenki futott, amerre látott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.