Elszabadult az Extinction Rebellion vérágyúja

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Nem egészen úgy sült el az Extinction Rebellion legújabb klímatiltakozása, ahogy tervezték. A klímatüntetők a brit pénzügyminisztérium épületét akarták művérbe borítani, de akciójuk közben elvesztették az uralmat a tűzoltófecskendő felett, amit erre használtak.

A végeredmény így talán még látványosabb lett. Az épületre ugyan alig jutott a vörösre színezett vízből, az utca viszont úszott a művérben. Arról nem is beszélve, hogy milyen drámai látványt nyújtott az úton tekergő, megfékezhetetlen tűzoltófecskendő, ami elől mindenki futott, amerre látott.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.