Itt a vége: Deutsch Tamás szerint Karácsony Gergely teljesen alkalmatlan

Több 444 videó?
Szeretném
Deutsch Tamás vendégségben Friderikusz Sándornál 2015-ben

Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt teljesen alkalmatlan a feladata betöltésére, mert 10 nappal a választások előtt azért lobbizik Brüsszelben, hogy az EU-s fejlesztési forrásokból minél kevesebb jusson Magyarországra, hogy a nekünk járó pénz töredékéről is Brüsszelben szülessen döntés, ami ellentétes minden magyar ember érdekével – mondta Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő Brüsszelben az MTI tudósítása szerint.

Deutsch Tamás azt mondta, Karácsony Gergely alkalmatlan a főpolgármesterségre, mert 10 nappal a választások előtt nem a budapestiekkel, nem a magyar emberekkel akar találkozni, hanem „Brüsszelbe szaladgál”, Brüsszel bevándorláspárti politikusaival találkozik.

Deutsch ezt arra reagálta, hogy Karácsony bejelentette: Frans Timmermans, az Európai Bizottság klímavédelemért felelős alelnöke megígérte neki, hogy a Bizottságnak külön, elkülönített pénzügyi forrásai lesznek a városoknak a következő ciklusban, amiket nem politikai alapon, hanem a programok alapján fognak szétosztani. „Én pedig biztosítottam őt, hogy Budapest október 13. után ki fogja venni a részét a klímaváltozás elleni küzdelemből” – írta az ellenzéki pártok főpolgármester-jelöltje.