Rétvári államtitkár: Az iskola feladata a hazafias ember nevelése

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az 1956-os emlékévhez kapcsolódó pedagógus-továbbképzés záró rendezvényén tolmácsolta a kormányzat elvárását a résztvevőknek az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára:

"a tanárok feladata annak közvetítése a diákoknak, hogy a nemzetben hinni kell, hiszen a mai diákokon múlik az ország jövője."

Rétvári Bence szerint az iskola feladata a hazafias ember nevelése, aki kiáll a nemzet értékei mellett. Az MTI beszámolója szerint hangsúlyozta, hogy

"a történelemtanároknak különösen nagy a felelősségük, mivel egyszerre tudást adnak át, világnézetet formálnak és személyiséget nevelnek."

Szerinte lehetetlenség világnézeti semlegességre oktatni a gyermekeket és egy tanártól is "lehetetlenség elvárni a világnézeti semlegességet."

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.