Kubatov szerint Lázár Botkának drukkol

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Rövid, de velős interjút adott Kubatov Gábor, a Fidesz egyik alelnöke a szegedma.hu oldalnak. Kizárólag azért szólalt meg, hogy kommentálja Lázár János fideszes képviselő, egykori miniszter szavait.

Lázár arról beszélt ugyanis korábban egy helyi rádiónak, hogy Botka László szegedi szocialista polgármester abban a tekintetben egykori önmagára hasonlított, hogy ellenzékiként is képes a kormánnyal együttműködni. Hozzátette azt is, hogy Botka sosem vetemedett arra, hogy vállalhatatlan durvaságokkal hergeljen a Fidesz ellen. Például nem akarta lecsukatni vagy lámpavasra küldeni a fideszeseket.

Kubatov és LázárIllusztráció: Kiss Bence/444

Kubatov a nyilatkozatot úgy értékelte, hogy ezzel Lázár kiállt Botka mellett, aki újra indul Szeged polgármesteri címéért. Szerinte ezt azért csinálja, hogy ne Szegedre menjenek az állami támogatások a két szomszédos város közül, hanem Hódmezővásárhelyre, ahol korábban Lázár volt a polgármester. (Magyar Nemzet)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.