Kubatov szerint Lázár Botkának drukkol

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Rövid, de velős interjút adott Kubatov Gábor, a Fidesz egyik alelnöke a szegedma.hu oldalnak. Kizárólag azért szólalt meg, hogy kommentálja Lázár János fideszes képviselő, egykori miniszter szavait.

Lázár arról beszélt ugyanis korábban egy helyi rádiónak, hogy Botka László szegedi szocialista polgármester abban a tekintetben egykori önmagára hasonlított, hogy ellenzékiként is képes a kormánnyal együttműködni. Hozzátette azt is, hogy Botka sosem vetemedett arra, hogy vállalhatatlan durvaságokkal hergeljen a Fidesz ellen. Például nem akarta lecsukatni vagy lámpavasra küldeni a fideszeseket.

Kubatov és LázárIllusztráció: Kiss Bence/444

Kubatov a nyilatkozatot úgy értékelte, hogy ezzel Lázár kiállt Botka mellett, aki újra indul Szeged polgármesteri címéért. Szerinte ezt azért csinálja, hogy ne Szegedre menjenek az állami támogatások a két szomszédos város közül, hanem Hódmezővásárhelyre, ahol korábban Lázár volt a polgármester. (Magyar Nemzet)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.