Kubatov szerint Lázár Botkának drukkol

politika
2019 október 05., 14:47
comments 390

Rövid, de velős interjút adott Kubatov Gábor, a Fidesz egyik alelnöke a szegedma.hu oldalnak. Kizárólag azért szólalt meg, hogy kommentálja Lázár János fideszes képviselő, egykori miniszter szavait.

Lázár arról beszélt ugyanis korábban egy helyi rádiónak, hogy Botka László szegedi szocialista polgármester abban a tekintetben egykori önmagára hasonlított, hogy ellenzékiként is képes a kormánnyal együttműködni. Hozzátette azt is, hogy Botka sosem vetemedett arra, hogy vállalhatatlan durvaságokkal hergeljen a Fidesz ellen. Például nem akarta lecsukatni vagy lámpavasra küldeni a fideszeseket.

photo_camera Kubatov és Lázár Illusztráció: Kiss Bence/444

Kubatov a nyilatkozatot úgy értékelte, hogy ezzel Lázár kiállt Botka mellett, aki újra indul Szeged polgármesteri címéért. Szerinte ezt azért csinálja, hogy ne Szegedre menjenek az állami támogatások a két szomszédos város közül, hanem Hódmezővásárhelyre, ahol korábban Lázár volt a polgármester. (Magyar Nemzet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt