Úgy volt, hogy nem egészen 9 lesz, de most már 15 milliárdosra tervezik a nagykanizsai sportcsarnokot

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Váratlanul nagyot drágult a nagykanizsai sportcsarnok építési költsége - jelentette az Index.hu a Magyar Közlöny alapján. 

A csarnok építését eredetileg 8,8 milliárd forintra tervezték, de az új határozatból az látszik, hogy a 2021-es költségvetés terhére ezt 6 milliárddal még megemelik. Így most már közel 15 milliárdosra tervezik az építkezést.

Telihold Nagykanizsa felett.Fotó: Varga György

A csarnokban a terv szerint 3000 ülőhely lesz, azaz egy nézőtéri hely 5 millió forintért készül el. (Index.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.