Történelmi léptékű, tragikomikus töketlenkedést mutattak be a kínai futók

sport
2019 október 06., 08:32
comments 195

A 4x100-as női váltó döntőjében zajlott a dohai atlétikai vébé egyik legemlékezetesebb jelenete. A kínai csapat két tagja az utolsó váltást elrontotta, de ez a száraz kifejezés nem igazán írja le, ami történt. 

Miután túlfutottak a váltózónán, kénytelenek voltak visszamenni, de még ezek után sem sikerült látványos bizonytalankodások és veszekedés nélkül teljesíteni a feladatot.

Végül kiderült, hogy hiába igyekeztek, a zsűri kizárta őket. Pedig a döntés előtt, közvetlenül a verseny után is látszott, hogy megviselte őket az eset. (via Index)

photo_camera Fotó: JEWEL SAMAD/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt