Történelmi léptékű, tragikomikus töketlenkedést mutattak be a kínai futók

A 4x100-as női váltó döntőjében zajlott a dohai atlétikai vébé egyik legemlékezetesebb jelenete. A kínai csapat két tagja az utolsó váltást elrontotta, de ez a száraz kifejezés nem igazán írja le, ami történt. 

Miután túlfutottak a váltózónán, kénytelenek voltak visszamenni, de még ezek után sem sikerült látványos bizonytalankodások és veszekedés nélkül teljesíteni a feladatot.

Végül kiderült, hogy hiába igyekeztek, a zsűri kizárta őket. Pedig a döntés előtt, közvetlenül a verseny után is látszott, hogy megviselte őket az eset. (via Index)

Fotó: JEWEL SAMAD/AFP

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.