Apokalipszis most: az Oktoberfesten 414 embert kaptak rajta, hogy részegen e-rollerezett

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A német rendőrség közölte, hogy a müncheni sörfesztiválon, az Oktoberfesten 414 embert kaptak rajta, hogy részegen e-rollerezett, közülük 254 így el is veszítette a jogosítványát. 32 esetben a rendőrök akadályozták meg, hogy valaki részegen üljön a kocsijában a volán mögé.

Fotó: Wolfram Steinberg/dpa/AFP

Németországban az e-rollereket júniusban engedélyezték, és motoros járműnek tekintik, vagyis részegen tilos azokkal közlekedni.

A szeptember 19. és október 4. között megrendezett fesztiválon, hogy megakadályozzák, hogy a felhasználók csak úgy otthagyják a járdán a járműveket, nem engedték, hogy kiloggoljanak az e-rollerbérlő appból, amíg a helyszínen voltak, de így is tömegével kellett éjszakánként összeszedni a szanaszét hagyott e-rollereket.

Ausztriában egyébként már útmutatót dolgoztak ki városoknak az e-rollerezés szabályozására. (CNN)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.