Borkai ügyvédje inkább el sem ment az úszószövetség ülésére, ahol az ügyét tárgyalták volna

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

A győri polgármester ügyvédje, Rákosfalvy Zoltán amellett, hogy az ország második legnagyobb kaszinótulajdonosa és a hazai közéletet napok óta lázban tartó adriai hajókirándulás egyik résztvevője, a Magyar Úszó Szövetségben is elnökségi tag.

Rákosfalvy ZoltánFotó: Győr+

Az Index szerint  a MÚSZ elnöksége szerdán ült össze, hogy a Rákodfalvy személyét érintő kérdésekről is tárgyaljon a múlt héten kirobbant botrány kapcsán, de a győri ügyvéd sajnálattal közölte, hogy nem tud részt venni az ülésen.

Annyit elmondhatok, hogy erkölcsileg elítélendő, ami megjelent róla, az ország legsikeresebb sportszövetségének vezetése érzi az ügy súlyát, ezért személyes meghallgatása elkerülhetetlen” - mondta az Indexnek Wladár Sándor MÚSZ-elnök.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó