Józsefváros már nem lesz ugyanaz, mint a kampány előtt volt

  • A fővárosi kampány egyik legmeglepőbb epizódja volt, amikor szeptember elején a rendőrség házkutatást tartott Pikó Andrásék VIII. kerületi kampányközpontjában. Igaz, pár héttel később megszüntették a nyomozást. 
  • A civilként induló polgármester a szombati kampányzáróján azt mondta, mindez nem törte meg, sőt, erősebben álltak fel belőle. Szerinte a Fidesz elszámolta magát. 
  • Pikó attól sem tart, hogy megválasztása esetén megvonnák a támogatást a kerülettől. Szerinte jelenleg egy olyan pénzszivattyú működik Józsefvárosban, hogy „nem akkor leszünk büntetésben, ha ellenzéki önkormányzatot választunk, hanem most vagyunk”.
  • Bízik benne, hogy az EU következő költségvetési ciklusában a városok már közvetlenül pályázhatnak Brüsszelnél. 
  • Az első intézkedései egyike lenne, hogy felmondaná a kerület szerződését a Lokállal, mert nem akarja tovább támogatnia a NER-t. 
  • A háttérben a Valami Swing koncertje hallható. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó