Gémesi György maradt Gödöllő polgármestere

Kisebb csodát csinált Gödöllőn Gémesi György azzal, hogy újra megnyerte a választást. Gémesi 1990 óta vezeti a várost, nagyobb pártok már régóta nem állnak mögötte, a Gödöllői Lokálpatrióta Klub jelöltjeként indult.  

Fotó: Szigetváry Zsolt

Volt ellenzéki kihívója, Kovács Barnabás (DK, Jobbik, MSZP, Párbeszéd), 5 százalékot sem kapott. A kormánypárti jelölt, Kolozs Csaba abban a szerencsés helyzetben volt, hogy a kampányát személyesen is megtolta Orbán Viktor. Szoros vereségre volt elég, Kolozs 43,91 százalékot kapott. Gémesi György 47,58 százalékkal nyert. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.