Orbán Viktor elhagyta az országot

POLITIKA
2019 október 14., 15:01
comments 363
Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó távozik szavazás után a Zugligeti Általános Iskolából az önkormányzati választáson 2019. október 13-án.
photo_camera Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó távozik szavazás után a Zugligeti Általános Iskolából az önkormányzati választáson 2019. október 13-án. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A magyar miniszterelnök a választás másnapján eltávozott Bakuba, ahol barátja, Ilham Alijev azeri elnök fogadta, akivel talán azt is megbeszélik, hogy tegnap egy bírói tévedés miatt győzött a magyar válogatott az azerivel szemben. Orbán Viktor a Türk Tanácsra érkezett Azerbajdzsán fővárosába.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.