Visszaadja mandátumát Tóbiás József

2019 október 16., szerda 12:11
275

Szerda délután Tóth Bertalan, az MSZP elnöke arról posztolt Facebookra, hogy visszaadja mandátumát Tóbiás József, a párt parlamenti képviselője. Tóbiás tavaly ősszel költözött ki családjával a Kanári-szigetekre, azóta onnan járt dolgozni a Parlamentbe. Ezt már akkor voltak, akik kifogásolták a párton belül, végül Tóbiás az idei őszi ciklusig kapott haladékot, hogy válasszon. 

Tóth posztja így szólt: „Tóbiás tavaly ősszel jelezte, hogy gyermeke betegsége miatt családjával a Kanári-szigetekre költözik, és onnan járna be a Parlamentbe. Tóth most erről így írt:  

Amikor Tóbiás Józsi jelezte felém, hogy átmenetileg több időt lesz külföldön, mert kisfia légúti betegsége miatt családjának külföldre kellett költöznie, kértem, hogy a Parlament őszi ülésszakáig tegye egyértelművé, kitölti-e a képviselői mandátumát vagy visszaadja azt.

Képviselőtársam ma arról tájékoztatott, hogy gyermeke teljes gyógyulásának érdekében további időt kell külföldön tölteniük, és mivel számára kisfia egészsége mindennél fontosabb, így november elsejével lemond a képviselői mandátumáról.

A döntését megértem és tiszteletben tartom. Szívből kívánok kisfiának mielőbbi gyógyulást magam és a képviselőtársaim nevében.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt