A Brexiten múlik, hogy Orbán beszél-e október 23-án

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Nemzetközi eseményektől függ, hogy Magyarország miniszterelnöke mond-e ünnepi beszédet október 23-án, tudta meg az Origo Havasi Bertalantól, Orbán Viktor sajtófőnökétől. Havasi tájékoztatása szerint egyelőre még bizonytalan, hogy a Brexit miatt szükség lesz-e még a jövő héten egy újabb EU-csúcs megtartására, és ha igen, akkor azt melyik napra hívják össze.

Amennyiben nem lesz programütközés, Havasi szerint Orbán "természetesen" ünnepi beszédet mond Budapesten.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.