Elképesztő megmenekülés a világ legnagyobb pechje után a Buenos Aires-i metróban

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

Pár másodpercen belül érte szinte felfoghatatlan balszerencse majd ugyanakkora mázli azt a női utast, aki mit sem sejtve készült felszállni egy metrószerelvényre az argentin fővárosban, a Pueyrredón állomáson. 

Kedden délelőtt tizenegykor elég sokan várakoztak a Buenos Aires-i D metróvonal megállójában. A nő éppen egy, az állomás falának dőlve várakozó férfi előtt haladt el, amikor utóbbi minden előzmény nélkül elvesztette az eszméletét. De nem rongyként csuklott össze, hanem egyenes, merev testtel dőlt előre, oldalról megfejelve, ezzel a sínek közé taszítva a gyanútlanul gyalogoló utastársát. A nő háttal zuhant a mélybe és a tarkójára esett, ezért pár másodpercre elájult, miközben a soros szerelvény éppen befutott az állomásra.

Az áldozatot az érkező metró vezetőjének jó reflexei és a többi utas kétségbeesett integetése mentette meg.

A Clarín című argentin lap cikkéből nem derül ki, mi lett vele, de a videófelvételek tanúsága szerint hamar magához tért és az eset után nem sokkal már képes volt használni a telefonját.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.