Ismét nagyot alkotott Magyarország elsőszámú ködfotósa, Komka Péter

Fotó: Komka Péter/MTI/MTVA

Rendszeres olvasóink tudhatják, hogy szerkesztőségileg rajongunk az MTI salgótarjáni fotóriportere, Komka Péter munkásságáért. Komka fő specialitása a köd, szülővárosáról készült képei még a világsajtót is megjárták.

Fotó: Komka Péter/MTI/MTVA

Komka ma reggel újra nagyot alkotott. Ezúttal kicsit távolabb merészkedett otthonától, és a Kékestetőről, Magyarország legmagasabb pontjáról fényképezte a talajmenti ködöt.

Fotó: Komka Péter/MTI/MTVA

Felvételein az amúgy a köd fölött már kifogástalan látási viszonyoknak köszönhetően még a Magas-Tátra hegyvonulata is kivehető a távolban.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.