Inkább bejárnak a postára megkérdezni, jött-e levelük, mert a postás úgysem ér oda

Inkább a lakók mennek el a postára megkérdezni, kaptak-e levelet, mert nincs elég kézbesítő ahhoz, hogy időben kivigyék a küldeményeket Tápiószelén – panaszolták a helyiek az RTL Híradónak. 

A független polgármester szerint már a határidős, hivatali levelezést is akadályozza a kézbesítés akadozása a hatezer fős városban, ahol szeptember óta állítólag már csak két postás dolgozik. 

A Magyar Posta állítja, hogy minden háznál van kézbesítés Tápiószelén, de nyáron több más településen is előfordult, hogy a szabadságra menő postásokat senki nem tudta helyettesíteni.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.