Bayer Zsolték kéz a kézben dülöngéltek Verdire, spirituális élőláncot vonva Salvini köré

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szombaton Rómában tüntetést tartottak a bukott olasz belügyminiszter, Matteo Salvini mellett, itt írtunk róla. Akkor még nem tudtuk, hogy nem ez lesz az igazán komoly rendezvény aznap, hanem a Salvini melletti budapesti kiállás, amit az újabban újságírással fenyegetőző Bayer Zsolt és Hír Tv-s kollégái szerveztek.

A Pesti Srácok videója alapján ugyanis a magyarországi tüntetés tele volt érzelemmel, ehhez képest az olaszországi rendezvény egy kutyasétáltatás lehetett. A tüntetés végén már Giuseppe Verdi Nabuccójából a Szabadságkórusra kéz a kézben, szinte vallási áhítattal dülöngélt a több mint ezer idős ember.

Bayer, Bencsik András, Huth Gergely, Szentesi Zöldi László és ifj. Lomnici Zoltán spirituális élőláncot vont a bukott olasz bevándorlásellenes politikus köré, közben mögöttük Bede Zsolt, Bayer egyik kedvenc „újságírója” forgolódott:

Egy résztvevő így számolt be az élményről a videó alatt: „Létezik borzongás a szív melegétől, egy igaz ügy átélésétől, és a magyar emberek egymás kezét fogva való, közös éneklésétől. Ma én így borzongtam... Érezted-e barátom, hogy ez a mai, csodálatos délután több, sokkal több volt, mint az olaszországi demonstráció melletti kiállásunk? ÉREZTED??? Ez VÁLASZ volt......”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.