Bayer Zsolték kéz a kézben dülöngéltek Verdire, spirituális élőláncot vonva Salvini köré

2019 október 21., hétfő 9:58
320

Szombaton Rómában tüntetést tartottak a bukott olasz belügyminiszter, Matteo Salvini mellett, itt írtunk róla. Akkor még nem tudtuk, hogy nem ez lesz az igazán komoly rendezvény aznap, hanem a Salvini melletti budapesti kiállás, amit az újabban újságírással fenyegetőző Bayer Zsolt és Hír Tv-s kollégái szerveztek.

A Pesti Srácok videója alapján ugyanis a magyarországi tüntetés tele volt érzelemmel, ehhez képest az olaszországi rendezvény egy kutyasétáltatás lehetett. A tüntetés végén már Giuseppe Verdi Nabuccójából a Szabadságkórusra kéz a kézben, szinte vallási áhítattal dülöngélt a több mint ezer idős ember.

Bayer, Bencsik András, Huth Gergely, Szentesi Zöldi László és ifj. Lomnici Zoltán spirituális élőláncot vont a bukott olasz bevándorlásellenes politikus köré, közben mögöttük Bede Zsolt, Bayer egyik kedvenc „újságírója” forgolódott:

Egy résztvevő így számolt be az élményről a videó alatt: „Létezik borzongás a szív melegétől, egy igaz ügy átélésétől, és a magyar emberek egymás kezét fogva való, közös éneklésétől. Ma én így borzongtam... Érezted-e barátom, hogy ez a mai, csodálatos délután több, sokkal több volt, mint az olaszországi demonstráció melletti kiállásunk? ÉREZTED??? Ez VÁLASZ volt......”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt