Bayer Zsolték kéz a kézben dülöngéltek Verdire, spirituális élőláncot vonva Salvini köré

csoda
2019 október 21., 11:58

Szombaton Rómában tüntetést tartottak a bukott olasz belügyminiszter, Matteo Salvini mellett, itt írtunk róla. Akkor még nem tudtuk, hogy nem ez lesz az igazán komoly rendezvény aznap, hanem a Salvini melletti budapesti kiállás, amit az újabban újságírással fenyegetőző Bayer Zsolt és Hír Tv-s kollégái szerveztek.

link Forrás

A Pesti Srácok videója alapján ugyanis a magyarországi tüntetés tele volt érzelemmel, ehhez képest az olaszországi rendezvény egy kutyasétáltatás lehetett. A tüntetés végén már Giuseppe Verdi Nabuccójából a Szabadságkórusra kéz a kézben, szinte vallási áhítattal dülöngélt a több mint ezer idős ember.

link Forrás

Bayer, Bencsik András, Huth Gergely, Szentesi Zöldi László és ifj. Lomnici Zoltán spirituális élőláncot vont a bukott olasz bevándorlásellenes politikus köré, közben mögöttük Bede Zsolt, Bayer egyik kedvenc „újságírója” forgolódott:

link Forrás

Egy résztvevő így számolt be az élményről a videó alatt: „Létezik borzongás a szív melegétől, egy igaz ügy átélésétől, és a magyar emberek egymás kezét fogva való, közös éneklésétől. Ma én így borzongtam... Érezted-e barátom, hogy ez a mai, csodálatos délután több, sokkal több volt, mint az olaszországi demonstráció melletti kiállásunk? ÉREZTED??? Ez VÁLASZ volt......”

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.