Bayer Zsolték kéz a kézben dülöngéltek Verdire, spirituális élőláncot vonva Salvini köré

csoda
2019 október 21., 09:58
comments 313

Szombaton Rómában tüntetést tartottak a bukott olasz belügyminiszter, Matteo Salvini mellett, itt írtunk róla. Akkor még nem tudtuk, hogy nem ez lesz az igazán komoly rendezvény aznap, hanem a Salvini melletti budapesti kiállás, amit az újabban újságírással fenyegetőző Bayer Zsolt és Hír Tv-s kollégái szerveztek.

link Forrás

A Pesti Srácok videója alapján ugyanis a magyarországi tüntetés tele volt érzelemmel, ehhez képest az olaszországi rendezvény egy kutyasétáltatás lehetett. A tüntetés végén már Giuseppe Verdi Nabuccójából a Szabadságkórusra kéz a kézben, szinte vallási áhítattal dülöngélt a több mint ezer idős ember.

link Forrás

Bayer, Bencsik András, Huth Gergely, Szentesi Zöldi László és ifj. Lomnici Zoltán spirituális élőláncot vont a bukott olasz bevándorlásellenes politikus köré, közben mögöttük Bede Zsolt, Bayer egyik kedvenc „újságírója” forgolódott:

link Forrás

Egy résztvevő így számolt be az élményről a videó alatt: „Létezik borzongás a szív melegétől, egy igaz ügy átélésétől, és a magyar emberek egymás kezét fogva való, közös éneklésétől. Ma én így borzongtam... Érezted-e barátom, hogy ez a mai, csodálatos délután több, sokkal több volt, mint az olaszországi demonstráció melletti kiállásunk? ÉREZTED??? Ez VÁLASZ volt......”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.