Csodálatos molinóval biztatták az ellenfél fanatikusai a depressziós brit focistát

Megható gesztussal jelezték az angol harmadosztályban játszó Ipswich Town szurkolói, hogy ők is észrevették, hogy ellenfelük egyik legjobb tavalyi góllövője, Billy Kee csatár az idén, bár nem sérült, egyetlen meccsen sem lépett pályára. Ugyanis súlyos depresszióval és bulimiával küzd.

A két csapat vasárnapi meccsén ezért

BILLY KEE, NEM VAGY EGYEDÜL

feliratú molinót feszítettek ki az ellenfél játékosának felvidítására.

A meccset pedig a kiesés ellen harcoló Accrington 2-0-ra megnyerte a vereség ellenére listavezető Ipswich ellen. Ipswich délnyugat, Accrington pedig északkelet-Angliában található, így a szuper jó fej szurkolótábor 800 kilométert utazott a molinójával a pofonért. Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.