Csodálatos molinóval biztatták az ellenfél fanatikusai a depressziós brit focistát

sport
2019 október 21., 02:42
comments 40

Megható gesztussal jelezték az angol harmadosztályban játszó Ipswich Town szurkolói, hogy ők is észrevették, hogy ellenfelük egyik legjobb tavalyi góllövője, Billy Kee csatár az idén, bár nem sérült, egyetlen meccsen sem lépett pályára. Ugyanis súlyos depresszióval és bulimiával küzd.

A két csapat vasárnapi meccsén ezért

BILLY KEE, NEM VAGY EGYEDÜL

feliratú molinót feszítettek ki az ellenfél játékosának felvidítására.

A meccset pedig a kiesés ellen harcoló Accrington 2-0-ra megnyerte a vereség ellenére listavezető Ipswich ellen. Ipswich délnyugat, Accrington pedig északkelet-Angliában található, így a szuper jó fej szurkolótábor 800 kilométert utazott a molinójával a pofonért. 



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.