Kovács Zoltán szerint Orbán azért nem beszél szabadtéri rendezvényen, mert félő volt, hogy el kell utaznia

2019 október 23., szerda 14:26
267

Azért nem szerveztek a kormányfő jelenlétével szabadtéri rendezvényt október 23-ára, mert az utolsó pillanatig bizonytalan volt, hogy szükség lesz-e rendkívüli Európai Tanács-ülésre a Brexit miatt - közölte az MTI megkeresésére Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, hozzátéve: ilyen helyzetre az elmúlt években volt már példa.

Az államtitkár - aki az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője - kiemelte: nagy érdeklődés mellett zajlanak a családi programok az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulóján.

A sok éven át megszokott menetrenddel szemben idén október 23-án Orbán Viktor nem szabadtéren (az elmúlt években például a Terror Háza előtt) mond beszédet, hanem meghívottak körében a Zeneakadémián. A környéken már reggel óta rég nem tapasztalt takarítás zajlik, a beszédről természetesen beszámolunk majd.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt