Miniszterelnök úr tiszteletére kitakarították az egzotikus városrészt, ahol ma felbukkan

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Miniszterelnök úr szerdán szakítva eddigi szokásaival zárt térben készül megünnepelni október 23-át, a Zeneakadémián mond majd beszédet. Felbukkanása ezen az egzotikus vidéken komoly felfordulást okozott. A helyi illetőségű Kővári-Marschall Gergely, minden sörissza barátjának képes beszámolója szerint őexcelenciája tiszteletére akkora sürgés-forgás kezdődött, amilyet tán még sosem láttak a sokat tapasztalt környék lakói.

"A helyszíntől 100-200 méterre is le van zárva a Kertész és a Király utca is, sohasem látott mennyiségű takarítószemélyzet sürgölődik az amúgy mindig totálretkes utcában" - írta. A poszt kirakása óta eltelt időben beszámolója szerint megérkeztek a környékre a TEK kisbuszai is, "kopasz csávók bedrótozva szállnak ki belőlük".

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.