Miniszterelnök úr tiszteletére kitakarították az egzotikus városrészt, ahol ma felbukkan

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Miniszterelnök úr szerdán szakítva eddigi szokásaival zárt térben készül megünnepelni október 23-át, a Zeneakadémián mond majd beszédet. Felbukkanása ezen az egzotikus vidéken komoly felfordulást okozott. A helyi illetőségű Kővári-Marschall Gergely, minden sörissza barátjának képes beszámolója szerint őexcelenciája tiszteletére akkora sürgés-forgás kezdődött, amilyet tán még sosem láttak a sokat tapasztalt környék lakói.

"A helyszíntől 100-200 méterre is le van zárva a Kertész és a Király utca is, sohasem látott mennyiségű takarítószemélyzet sürgölődik az amúgy mindig totálretkes utcában" - írta. A poszt kirakása óta eltelt időben beszámolója szerint megérkeztek a környékre a TEK kisbuszai is, "kopasz csávók bedrótozva szállnak ki belőlük".

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.