Ellökte a gyereket a gázoló autó elől

Tbg
közlekedés
2019 október 24., 19:11
comments 260

Kéztöréssel vitték kórházba azt a nőt, akit Szombathelyen gázolt el egy autó. A nő egy rábízott gyerekkel kelt át a zebrán, amikor az autó feltűnt. A nő ellökte a gyereket, aki így az út szélére esett, és semmi baja nem lett, míg őt az autó elütötte.

A szombathelyi 112press számolt be az esetről. Mint írják, az autós szerencsére nem hajtott gyorsan, ezért a nőnek csak a keze tört el.

photo_camera Forrás: 112Press

Az autót vezető férfi a 112-nek elmondta, szembe sütött a nap, ezért nem vette észre időben a gyalogosokat. A baleset után kiszállt, és segített, amíg a mentők a helyszínre érkeztek. (112press)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.