Genkbe indultak focimeccsre, aztán meglepődtek, amikor Gentbe értek

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Sokba került, hogy eltévesztettek egy betűt azok a liverpooli szurkolók, akik szerda este élőben szerették volna látni a csapatuk Bajnokok Ligája-meccsét. 

A 'Pool a belga Genk ellen játszott idegenbeli csoportmeccset, de a két figyelmetlen drukker belebonyolódhatott a térképbe, mert egy másik belga városba, Gentbe utaztak, és csak fél órával a kezdés előtt döbbentek rá a hibájukra. Mivel már nem volt idő megtenni a másfél órás autóutat, egy kocsmában nézték végig a meccset, amit a Liverpool nyert 4-1-re. 

A két szurkoló így összesen 440 eurót, vagyis majdnem 150 ezer forintot költött arra, hogy egy külföldi kocsmában töltse a szerda estét. Ennek ellenére azért örülhetnek is, hiszen Gent focicsapata meghívta őket a csütörtöki, Wolfsburg elleni Európa Liga-meccsükre. (The Guardian

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.