Moszkvában nyert a Fradi

foci
2019 október 24., 18:55
comments 114

A csereként beálló Varga Roland 86. percben szerzett góljával 1-0-ra győzött a CSZKA Moszkva ellen idegenben a Ferencváros az Európa-liga csoportkörében. 

link Forrás

Az első félidőben sok helyzetet kihagytak az oroszok, a Fradi egy-egy kontrából veszélyeztetett. A második félidőben egyre kevesebb erő maradt az előző két EL-meccsét elveszítő orosz csapatban, a Fradi pedig kihasználta a legnagyobb helyzetét. Maradt az 1-0, ez most tényleg a valódi eredmény

A csoport másik meccsén az Espanyol idegenben verte 1-0-ra az első két meccsét magabiztosan hozó bolgár Ludogorecet, ezzel most ők állnak a csoport első helyén.

Európa-liga, H csoport:

  1. Espanyol 7 pont
  2. Lugorets 6 pont
  3. Fradi 4 pont
  4. CSZKA 0 pont

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.