Megnéztük, mi lesz ma a kormány naptára szerint

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Szerdán hazánkba látogat Vlagyimir Putyin orosz elnök. Rendkívülinek ezt nem mondanánk, Putyin olyan gyakran jár erre, hogy valószínűleg már magától is betalálna a belvárosba a reptérről. Programjáról a magyar kormány hivatalos oldalán elérhető kormányzati naptárból próbáltunk tájékozódni.

A magyar kormány hivatalos naptáraFotó: Screenshot - kormany.hu

De hiába. Mint láthatják, a naptár szerint a héten egyetlen említésre méltó eseményt jegyeztek fel, Marjan Sarec szlovén miniszterelnök már lezajlott, hétfői látogatását. Mint láthatják, ezen kívül a héten semmi említésre, bejegyzésre méltó esemény nem történik a naptár szerint.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.