Mennél melóba, jegyet vennél a vonatra? Hát, így jártál

A jegykiadó rendszer "bizonytalan" működése miatt a jegypénztárakban és a fedélzeti eszközök működésében is akadozások tapasztalhatók, közölte hétfő hajnalban a Mávinform. Tájékoztatásuk szerint a jegyértékesítés "csak korlátozottan elérhető". Magyarán ne nagyon próbáljanak ma jegyet venni a Máv járataira, mert nem működik a vasúttársaság jegyértékesítő rendszere.

A fennakadásokra tekintettel a MÁV járatain ma pótdíj nélkül válthatják meg az utasok a menetjegyeiket, ha már a pénztáraknál ezt nem tudják megtenni.

"A szakértők dolgoznak a hiba elhárításán" - ígérte posztjában a Mávinform.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.