Néhol akár 23 fok is lehet kedden

időjárás
2019 november 04., 15:10
comments 21

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint késő estére a csapadékzóna a keleti határszél felé szorul vissza.

Éjszaka átmenetileg mindenhol csökken a felhőzet, elsősorban az Északi-középhegység tágabb környezetében pára, köd képződik.

Hajnalban helyenként felhősödés kezdődik kisebb záporokkal.

Továbbra is esős a száraz november

Kedden folytatódik a felhőzet növekedése, beborul az ég, de kisebb-nagyobb szakadozások lehetnek a felhőzetben.

Többfelé, több hullámban várható csapadék: északon tartós eső, míg délebbre eleinte záporok, helyenként zivatarok alakulnak ki, majd a kora esti óráktól ezeken a vidékeken is az eső lesz a jellemző.

Éjszaka helyenként, kedden napközben nagy területen lesz élénk, olykor erős a déli szél, de az Észak-Dunántúlon az északi, északkeleti szél fog megerősödni.

A hőmérséklet 20 fok fölé mehet

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 10 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden a borongós, esős tájakon 11, 16, míg délebbre 17, 23 fok között várható. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.