Karácsony Gergely jogi tanácsadója lett az Átlátszó egyik alapítója

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Tordai Csaba alkotmányjogász, ügyvéd, a Gyurcsány- és Bajnai-kormány volt jogi és közigazgatási államtitkára bejelentette, hogy kiszállt az Átlátszóból, és a jövőben Karácsony Gergely főpolgármester jogi tanácsadója lesz, a két pozíció ugyanis összeférhetetlen lenne.

Tordai CsabaFotó: TASZ/Youtube

Mint írja, a kiadó Atlatszo.hu Közhasznú Nonprofit Kft.-ben Gáli Csabával és Sepsi Tiborral ⅓-⅓-⅓ arányban közösen birtokolt 30,66 százalékos társasági részesedésből a rá eső részt az Átlátszó egy másik jogászának, Tóth Balázsnak adta el, így a cég tulajdonosa most: Bodoky Tamás (44 százalék), Maróy Ákos (25,33 százalék) és Gáli Csaba, Sepsi Tibor és Tóth Balázs közösen (30,66 százalék). (Átlátszó)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.