Karácsony Gergely jogi tanácsadója lett az Átlátszó egyik alapítója

Budapest
2019 november 05., 14:47
comments 66

Tordai Csaba alkotmányjogász, ügyvéd, a Gyurcsány- és Bajnai-kormány volt jogi és közigazgatási államtitkára bejelentette, hogy kiszállt az Átlátszóból, és a jövőben Karácsony Gergely főpolgármester jogi tanácsadója lesz, a két pozíció ugyanis összeférhetetlen lenne.

Tordai Csaba
photo_camera Tordai Csaba Fotó: TASZ/Youtube

Mint írja, a kiadó Atlatszo.hu Közhasznú Nonprofit Kft.-ben Gáli Csabával és Sepsi Tiborral ⅓-⅓-⅓ arányban közösen birtokolt 30,66 százalékos társasági részesedésből a rá eső részt az Átlátszó egy másik jogászának, Tóth Balázsnak adta el, így a cég tulajdonosa most: Bodoky Tamás (44 százalék), Maróy Ákos (25,33 százalék) és Gáli Csaba, Sepsi Tibor és Tóth Balázs közösen (30,66 százalék). (Átlátszó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.