Összedobták a pénzt Hadházy Ákos parlamenti büntetésére

politika
2019 november 05., 11:18
comments 146

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő azért indított gyűjtést a Facebook-követői közt, mert Kövér László házelnök 329 ezer forintra büntette egy októberi akciójáért. Arról az esetről van szó, amikor Orbán Viktor beszéde alatt táblákat tartott a pulpitus elé egyebek közt azzal a felirattal, hogy „Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott”.

Hadházy Ákos akciója a parlamentben 2019 októberében
photo_camera Hadházy Ákos akciója a parlamentben. Fotó: Tordai Bence Facebook

Hadházy kedden arról posztolt, hogy „több táblányi pénz” jött össze, a büntetésen felüli összeget pedig arra fogja használni, hogy „azokhoz is eljussanak a Fidesz mocskos ügyei, akik elől az agymosó propagandagépezet elrejteni szeretné”.

„Ha nagyobb büntetést akarnak adni, hiszem, hogy a magyarok összedobják azt is. Ha pedig ki akarnak minket tiltani a Parlamentből: csak tessék! Úgyis sok dolgunk van odakint. Odakintről, az emberekkel együtt kell megfékezni a propagandát és odakint kell megszervezni magunkat!” - írta Hadházy, aki nemrég szintén a parlamentből való kivonulásra szólított fel

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.