Összedobták a pénzt Hadházy Ákos parlamenti büntetésére

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő azért indított gyűjtést a Facebook-követői közt, mert Kövér László házelnök 329 ezer forintra büntette egy októberi akciójáért. Arról az esetről van szó, amikor Orbán Viktor beszéde alatt táblákat tartott a pulpitus elé egyebek közt azzal a felirattal, hogy „Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott”.

Hadházy Ákos akciója a parlamentben.Fotó: Tordai Bence Facebook

Hadházy kedden arról posztolt, hogy „több táblányi pénz” jött össze, a büntetésen felüli összeget pedig arra fogja használni, hogy „azokhoz is eljussanak a Fidesz mocskos ügyei, akik elől az agymosó propagandagépezet elrejteni szeretné”.

„Ha nagyobb büntetést akarnak adni, hiszem, hogy a magyarok összedobják azt is. Ha pedig ki akarnak minket tiltani a Parlamentből: csak tessék! Úgyis sok dolgunk van odakint. Odakintről, az emberekkel együtt kell megfékezni a propagandát és odakint kell megszervezni magunkat!” - írta Hadházy, aki nemrég szintén a parlamentből való kivonulásra szólított fel

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.