Török katonák fogságba ejtették al-Bagdadi ISIS-vezér egyik feleségét

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egy szerdai beszédében az Ankarai Egyetemen Recep Tayyip Erdogan török elnök bejelentette, hogy török katonák elfogták Abu Bakr al-Bagdadi feleségét Szíriában. Az elnök kitért arra is, hogy az amerikaiak egy hete kürtölik tele a világot azzal, hogy kommandósaik rajtaütése során maga al-Bagdadi, az ISIS nevű terrorszervezet kalifája felrobbantotta magát és több családtagját.

„Először itt jelentem be: elfogtuk al-Bagdadi (egyik) feleségét, és nem csináltuk akkora ügyet belőle, mint az amerikaiak. Ezen kívül elfogtuk a nővérét és az öccsét is Szírában”

- mondta Erdogan.

Az amerikai rajtaütés során al-Bagdadi több hozzátartozójával, köztük két feleségével menekült be egy alagútba, ahol felrobbantotta magát. (Reuters)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.