Trump fia megnevezte a Twitteren az apja ellen valló CIA-elemzőt

2019 november 6., szerda 17:44
323

Ifjabb Donald Trump megosztott a Twitteren egy cikket a szélsőjobboldali Breitbartról, amiben a lap leírta annak a CIA-alkalmazott nevét, akitől a feltételezések szerint elindult az elnök ellen jelenleg is zajló vádeljárás. Erről az informátorról eddig csak annyit lehetett tudni, hogy a Központi Hírszerző Ügynökség, azaz CIA egyik alkalmazottja, és hogy ő tett jelentést arról, hogy Trump törvénytelenül nyomást gyakorolt az ukrán elnökre annak érdekében, hogy amerikai politikai ellenfeleit lejárathassa.

Az informátor neve napok óta kering az amerikai média alsóbb szintjein, de komolyan vehető újság még nem írta le a nevét, ugyanis nem tudták minden kétséget kizáróan bizonyítani, hogy tényleg ő volt a Trump elleni eljárás elindítója.

Ifjabb Donald Trump később a Twitteren azt írta, a Breitbart-cikk megosztásáról egyáltalán nem egyeztetett a Fehér Házzal, aki ezt hiszi, az tanulmányozza jobban, miket oszt meg a Twitteren. (Yahoo News/AFP)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt