Trump fia megnevezte a Twitteren az apja ellen valló CIA-elemzőt

külföld
2019 november 06., 17:44
comments 321

Ifjabb Donald Trump megosztott a Twitteren egy cikket a szélsőjobboldali Breitbartról, amiben a lap leírta annak a CIA-alkalmazott nevét, akitől a feltételezések szerint elindult az elnök ellen jelenleg is zajló vádeljárás. Erről az informátorról eddig csak annyit lehetett tudni, hogy a Központi Hírszerző Ügynökség, azaz CIA egyik alkalmazottja, és hogy ő tett jelentést arról, hogy Trump törvénytelenül nyomást gyakorolt az ukrán elnökre annak érdekében, hogy amerikai politikai ellenfeleit lejárathassa.

Az informátor neve napok óta kering az amerikai média alsóbb szintjein, de komolyan vehető újság még nem írta le a nevét, ugyanis nem tudták minden kétséget kizáróan bizonyítani, hogy tényleg ő volt a Trump elleni eljárás elindítója.

Ifjabb Donald Trump később a Twitteren azt írta, a Breitbart-cikk megosztásáról egyáltalán nem egyeztetett a Fehér Házzal, aki ezt hiszi, az tanulmányozza jobban, miket oszt meg a Twitteren. (Yahoo News/AFP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.