Borkai az ellenzéknek: Maguk itt nem csinálnak mást, mint kuplerájt

politika
2019 november 07., 14:04
comments 276

Borkai Zsolt győri polgármester a győri önkormányzat alakulóülésén kifakadt a győri ellenzékre, és hosszan szidta őket, amiért sokáig megkérdőjelezték a győri választás eredményét. A választáson egyébként az egész országot bejáró szexbotrányba keveredett Borkai csak kevés szavazattal verte meg a DK-s Glázer Tímeát, az ellenzék közös jelöltjét.

Borkai azt mondta, az ellenzék nem a győriek érdekeit nézi, hanem csak politikai cirkuszt csinál, őt magát pedig hazugságokkal járatták le.

„Maguk itt nem csinálnak mást, mint kuplerájt” - vádolta az ellenzéki képviselőtársait.

Az idézett mondat 0:27-nél hallható:

link Forrás

Glázer, aki nem is fogott kezet Borkaival az alakuló ülésen, azt is felvetette, hogy Borkainak drogteszten kellene részt vennie, mire Borkai azt mondta, ha kell ő elmegy akár most is, Glázerrel kézen fogva, majd leszidta az ellenzéki politikust, amiért az nem gratulált neki, mint a választást megnyerő polgármesternek.

Az ülésről élőben tudósítunk:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.