Horváth Csaba meghátrált, nem tárgyalják a zuglói parkolási szerződést

POLITIKA
2019 november 07., 14:32
comments 255

Mégsem szavaz a zuglói képviselő-testület arról a parkolási előterjesztésről, ami alapján újabb négy évre szerződnének Kupper András cégével, írja a 24.hu. A javaslatot eredetileg Horváth Csaba MSZP-s polgármester nyújtotta be, aki megerősítette a hírt.

A lapnak azt nyilatkozta, végül csak arról szavaznak csütörtökön, hogy csatlakozzanak-e elsőként a fővárosi egységes parkolási rendszerhez, és hogy bekössék-e az automatákat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) rendszerébe. A szerződésről lakossági konzultációt kezdeményez.

Horváth szerdán még erkölcsileg problémásnak, de szakmailag jónak nevezte a közbeszerzést, amivel 76 automatát vásárolnának a korábban parkolási csalásért elítélt Kupper András cégétől. Csütörtökön a DK jelezte is, hogy nem ha napirendre kerül, nem szavazzák meg az előterjesztést.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.