Horváth Csaba meghátrált, nem tárgyalják a zuglói parkolási szerződést

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Mégsem szavaz a zuglói képviselő-testület arról a parkolási előterjesztésről, ami alapján újabb négy évre szerződnének Kupper András cégével, írja a 24.hu. A javaslatot eredetileg Horváth Csaba MSZP-s polgármester nyújtotta be, aki megerősítette a hírt.

A lapnak azt nyilatkozta, végül csak arról szavaznak csütörtökön, hogy csatlakozzanak-e elsőként a fővárosi egységes parkolási rendszerhez, és hogy bekössék-e az automatákat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) rendszerébe. A szerződésről lakossági konzultációt kezdeményez. 

Horváth szerdán még erkölcsileg problémásnak, de szakmailag jónak nevezte a közbeszerzést, amivel 76 automatát vásárolnának a korábban parkolási csalásért elítélt Kupper András cégétől. Csütörtökön a DK jelezte is, hogy nem ha napirendre kerül, nem szavazzák meg az előterjesztést

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.