Horváth Csaba meghátrált, nem tárgyalják a zuglói parkolási szerződést

Mégsem szavaz a zuglói képviselő-testület arról a parkolási előterjesztésről, ami alapján újabb négy évre szerződnének Kupper András cégével, írja a 24.hu. A javaslatot eredetileg Horváth Csaba MSZP-s polgármester nyújtotta be, aki megerősítette a hírt.

A lapnak azt nyilatkozta, végül csak arról szavaznak csütörtökön, hogy csatlakozzanak-e elsőként a fővárosi egységes parkolási rendszerhez, és hogy bekössék-e az automatákat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) rendszerébe. A szerződésről lakossági konzultációt kezdeményez. 

Horváth szerdán még erkölcsileg problémásnak, de szakmailag jónak nevezte a közbeszerzést, amivel 76 automatát vásárolnának a korábban parkolási csalásért elítélt Kupper András cégétől. Csütörtökön a DK jelezte is, hogy nem ha napirendre kerül, nem szavazzák meg az előterjesztést

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.