Dzsudzsák: A Puskás Aréna még üresen is tele van energiával

futball
2019 november 11., 11:39
comments 146
photo_camera Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

„Rég nem adatott meg magyar játékosnak, hogy 68 ezer magyar szurkoló előtt lépjen pályára. Egész biztosan felemelő érzés lesz itt játszani. Stílusosan és extrán jól néz ki, még üresen is tele van energiával” - mondta Dzsudzsák Balázs, a válogatott kapitánya hétfőn. Az új Puskás Arénát pénteken avatják fel Uruguay ellen. A meccs telt házas lesz, bár az MLSZ szerint „vannak helyek, ahonnan nem minden irányban lehet tökéletesen látni a pályán történő eseményeket”.

Dzsudzsák szerint „a következő napokban olyan impulzusok érik a válogatottat a stadionavatóval és a minőségi ellenféllel, hogy egészen biztosan rendkívül feldobott állapotban utaznak majd ki Cardiffba, a sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőre”. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.