A Jobbik is végrehajtásokat indított a Pesti Srácok ellen

2019 november 12., kedd 8:10
134

A Jobbik keddi közleménye szerint két képviselőjük, Gyöngyösi Márton és Z. Kárpát Dániel múlt héten végrehajtást indított a Pesti Srácok ellen, amiért a kormánypárti lap nem fizette ki a bíróság által megítélt sérelemdíjat.

A párt szerint 600-600 ezer forinttal tartoznak nekik, mert a 2018-as országgyűlési kampányban valótlanul írták róluk, hogy többszáz milliós luxusvillákban laknak. Hétfőn Juhász Péter, az Együtt egykori politikusa is végrehajtást indított a Pesti Srácok kiadója ellen, mert nem fizették ki időben a bíróság által megítélt, ötmillió forintos sérelemdíjat. A végrehajtás hírére még délután elutalták a pénzt, Juhász viszont azt szeretné, ha főoldalra tennék, és 12 napig ott tartanák a helyreigazításokról szóló felsorolást. Juhászról öt hónapon keresztül tizenháromszor írták le azt a hazugságot, hogy Portik Tamás maffiózó pénzzel és tanácsokkal látta el.

Frissítés: A Pesti Srácok időközben kitette a főoldalra a Juhász-féle helyreigazításokat, igaz, úgy, hogy azt nem lehet se megosztani, se belinkelni. Gyöngyösi és Z. Kárpát ügyében egyelőre nincs fejlemény.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt