A Jobbik is végrehajtásokat indított a Pesti Srácok ellen

2019 november 12., kedd 7:10

A Jobbik keddi közleménye szerint két képviselőjük, Gyöngyösi Márton és Z. Kárpát Dániel múlt héten végrehajtást indított a Pesti Srácok ellen, amiért a kormánypárti lap nem fizette ki a bíróság által megítélt sérelemdíjat.

A párt szerint 600-600 ezer forinttal tartoznak nekik, mert a 2018-as országgyűlési kampányban valótlanul írták róluk, hogy többszáz milliós luxusvillákban laknak. Hétfőn Juhász Péter, az Együtt egykori politikusa is végrehajtást indított a Pesti Srácok kiadója ellen, mert nem fizették ki időben a bíróság által megítélt, ötmillió forintos sérelemdíjat. A végrehajtás hírére még délután elutalták a pénzt, Juhász viszont azt szeretné, ha főoldalra tennék, és 12 napig ott tartanák a helyreigazításokról szóló felsorolást. Juhászról öt hónapon keresztül tizenháromszor írták le azt a hazugságot, hogy Portik Tamás maffiózó pénzzel és tanácsokkal látta el.

Frissítés: A Pesti Srácok időközben kitette a főoldalra a Juhász-féle helyreigazításokat, igaz, úgy, hogy azt nem lehet se megosztani, se belinkelni. Gyöngyösi és Z. Kárpát ügyében egyelőre nincs fejlemény.