A Jobbik is végrehajtásokat indított a Pesti Srácok ellen

Média
2019 november 12., 08:10
comments 132

A Jobbik keddi közleménye szerint két képviselőjük, Gyöngyösi Márton és Z. Kárpát Dániel múlt héten végrehajtást indított a Pesti Srácok ellen, amiért a kormánypárti lap nem fizette ki a bíróság által megítélt sérelemdíjat.

A párt szerint 600-600 ezer forinttal tartoznak nekik, mert a 2018-as országgyűlési kampányban valótlanul írták róluk, hogy többszáz milliós luxusvillákban laknak. Hétfőn Juhász Péter, az Együtt egykori politikusa is végrehajtást indított a Pesti Srácok kiadója ellen, mert nem fizették ki időben a bíróság által megítélt, ötmillió forintos sérelemdíjat. A végrehajtás hírére még délután elutalták a pénzt, Juhász viszont azt szeretné, ha főoldalra tennék, és 12 napig ott tartanák a helyreigazításokról szóló felsorolást. Juhászról öt hónapon keresztül tizenháromszor írták le azt a hazugságot, hogy Portik Tamás maffiózó pénzzel és tanácsokkal látta el.

Frissítés: A Pesti Srácok időközben kitette a főoldalra a Juhász-féle helyreigazításokat, igaz, úgy, hogy azt nem lehet se megosztani, se belinkelni. Gyöngyösi és Z. Kárpát ügyében egyelőre nincs fejlemény.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.