Moby 32 éve vegán, ezért egy óriási tetoválással lepte meg magát

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A kilencvenes-kétezres évek fontos elektronikus zenésze, Richard Melville Hall, azaz Moby Facebookon közölte a rajongóival, hogy mivel 32. évfordulóját ünnepli annak, hogy a veganizmus útjára lépett, egy tetoválással ünnepelte most ezt meg. 

Egész pontosan tizenkét darab kisebb tetoválással, ennyi betűből áll ugyanis az Animal Rights, azaz Állatjogok felirat, melyet felvarratott a két karjára:

Moby legutóbb az önéletrajzi könyve miatt került be a hírekbe, a visszaemlékezései ugyanis kifejezetten kellemetlenné és kínossá sikeredtek. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.