Egy orosz felcsempészte dagadt macskáját, Viktort a repülőre

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Mihail Galin többé nem törzsutasa az orosz Aeroflot légitársaságnak. Az Aeroflot azután fosztotta meg státusától és az évek során felhalmozott bónuszpontjaitól, hogy Galin lebukott: a szabályokat megszegve nyolc kilósnál nehezebb állatot csempészett fel a gép utasterébe. A légitársaság szabályzata szerint a nyolc kilósnál nehezebb házikedvenceket poggyászként kell feladni. Galin a BBC értesülései szerint úgy trükközte ki a szabályt, hogy a mérlegeléskor egy másik, könnyebb macskát rakott a mérlegre a sajátja helyett.

Saját kedvence a jelek szerint amúgy jól szórakozott az út során:

Galin amúgy pont ezzel a Facebook-poszttal maga buktatta le saját magát.

Posztjából az is kiderül, hogy pontosan hogyan sikerült felcsempésznie kedvencét. Mint írta, a lett fővárosból, Rigából tartott Vlagyivosztokba moszkvai átszállással. Macskáját a moszkvai átszállásnál mérlegelték le, és mert tíz kilónál is nehezebb volt, közölték vele, hogy fel kell adnia. Ezt ő nem akarta, ezért átfoglalta a járatát, és nekivágott a környéknek a sajátjára hasonlító, de sokkal könnyebb macska után kutatva.

Sikerrel járt, talált egyet, ami könnyebb volt. Lemérlegeltette az állatot, amit aztán visszaadott valódi gazdáinak, és a gépre már természetesen saját kedvencét, Viktort vitte magával. (Via BBC)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.