Egy orosz felcsempészte dagadt macskáját, Viktort a repülőre

ÉLET
2019 november 13., 07:12
comments 357

Mihail Galin többé nem törzsutasa az orosz Aeroflot légitársaságnak. Az Aeroflot azután fosztotta meg státusától és az évek során felhalmozott bónuszpontjaitól, hogy Galin lebukott: a szabályokat megszegve nyolc kilósnál nehezebb állatot csempészett fel a gép utasterébe. A légitársaság szabályzata szerint a nyolc kilósnál nehezebb házikedvenceket poggyászként kell feladni. Galin a BBC értesülései szerint úgy trükközte ki a szabályt, hogy a mérlegeléskor egy másik, könnyebb macskát rakott a mérlegre a sajátja helyett.

Saját kedvence a jelek szerint amúgy jól szórakozott az út során:

link Forrás

Galin amúgy pont ezzel a Facebook-poszttal maga buktatta le saját magát.

Posztjából az is kiderül, hogy pontosan hogyan sikerült felcsempésznie kedvencét. Mint írta, a lett fővárosból, Rigából tartott Vlagyivosztokba moszkvai átszállással. Macskáját a moszkvai átszállásnál mérlegelték le, és mert tíz kilónál is nehezebb volt, közölték vele, hogy fel kell adnia. Ezt ő nem akarta, ezért átfoglalta a járatát, és nekivágott a környéknek a sajátjára hasonlító, de sokkal könnyebb macska után kutatva.

Sikerrel járt, talált egyet, ami könnyebb volt. Lemérlegeltette az állatot, amit aztán visszaadott valódi gazdáinak, és a gépre már természetesen saját kedvencét, Viktort vitte magával. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.