A közmédia talált valamit, ami méltatlan, tarthatatlan és szégyellnivaló volt Magyarországon

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

 A Puskás Aréna pénteki megnyitója előtt meccslázban ég a közmédia: minden nap új termelési riportban számolnak be a felkészülésről. 

A hangulat csütörtökön odáig fokozódott, hogy Németh Balázs riporter meglátogatta az új Puskást, és szembenézett azzal, amivel a köztévében ritkán szoktak:

egy méltatlan helyzettel.

A korábbi Puskás Stadion állapotának folyamatos romlása után ugyanis „előállt az a méltatlan, tarthatatlan, talán szégyellnivaló helyzet, hogy itt volt Magyarország a magyar főváros egy normális nemzeti stadion nélkül. Most ez pénteken megoldódik.”

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.