Bezár az EllátóKert

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

November 24-én, 9 és fél év után bezár az EllátóKert - írja a 24.hu. A We Love Budapest megkereste a 7. kerület utóbbi évtizedét meghatározó hely üzemeltetőit, de ők sem tudták megmondani, mi lesz az EllátóKert helyén. Azt viszont elárulták, hogy az óbudai Mókus utcában új helyet nyitnak, Mókus néven.

Az EllátóKert november 24-re záróbulit hirdetett meg, a Facebook-esemény leírása szerint minden italt féláron kínálnak majd aznap este.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.