Bezár az EllátóKert

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

November 24-én, 9 és fél év után bezár az EllátóKert - írja a 24.hu. A We Love Budapest megkereste a 7. kerület utóbbi évtizedét meghatározó hely üzemeltetőit, de ők sem tudták megmondani, mi lesz az EllátóKert helyén. Azt viszont elárulták, hogy az óbudai Mókus utcában új helyet nyitnak, Mókus néven.

Az EllátóKert november 24-re záróbulit hirdetett meg, a Facebook-esemény leírása szerint minden italt féláron kínálnak majd aznap este.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.