Fantasztikus, milyen feliratú pólóban tér vissza Császár Előd 10 év után a tévéképernyőre (frissítve!)

Császár Előd nem tud hibázni. 

A zenész sok év számkivettség után most tért vissza a tévébe, az RTL Klub Konyhafőnök VIP című főzős-hírességes vetélkedőjében, méghozzá a következő feliratú pólóban:

NO MISTAKES
JUST HAPPY ACCIDENTS

vagyis

NEM HIBÁK
CSAK VICCES BALESETEK

Közelebbről:

Egy névtelen RTL-es forrás szerint nem a csatorna, hanem a zenész választotta az öltözetét.

A választás tökéletességét mindenki azonnal érti, aki tudja, hogy kicsoda Császár. Azok kedvéért, akik nem tudják:

Császár Előd a kilencvenes évek igen sikeres lakossági tinizenésze volt az FLM nevű fiúduó alapító tagjaként, akiknek több befutott szám mellett volt ez az akkoriban marha nagy slágernek számító dobásuk:

Császár az éneklés mellett médiakarrierbe is kezdett, rádióban és tévében is vezetett műsort, utóbbit Császármorzsák címmel, a köztévében. 

Császár a műsorában éppen a Popular  tagjait interjúvolja

A Horn-korszak puritanizmusára jellemző, hogy az éjszakai műsor azért szűnt meg, mert Császár egyszer azt mondta benne, hogy "Kapd be a faxom!" A műsora ilyen volt:

Aztán a zenész karrierje 1998-ben, 25 éves korában egy pillanat alatt dőlt romba, amikor a Szilágyi Erzsébet fasorban egy általa okozott autóbalesetben - meg akarta kerülni a sort tiltott helyen - meghalt egy vele egyidős, fiatal rendőrtiszt. 

A nagyközönség felháborodását csak növelte, amikor Császár aránylag enyhe, felfüggesztett ítélettel megúszta az esetet.

Magyarországon ezzel vége is volt, később külföldön próbálkozott Shane 54 néven lakossági producerként, egészen sikeresen.

2009-ben egyszer már feltűnt az RTL Klubon, a Vacsoracsata című műsorban, úgy, hogy a háttérben egyszer hallható volt Ice-T zsarugyilkos száma, a Cop Killer.

És most ezzel a vicces balesetes pólóval tért vissza újra a tévézéshez. Az idei egyébként fontos év neki, hiszen idén kapott műsort a Sláger FM-en.

Update: Császár cikkünk elolvasása után levélben kért bocsánatot a pólóválasztásért, ami nem volt szándékos a részéről. Az erről szóló friss posztunkból kiderül, hogy a póló szövege egy nálunk ismeretlen, de Amerikában legendás tévés egyik szállóigévé vált mondata.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.