Fantasztikus, milyen feliratú pólóban tér vissza Császár Előd 10 év után a tévéképernyőre (frissítve!)

Média
2019 november 14., 12:31
comments 341

Császár Előd nem tud hibázni. 

A zenész sok év számkivettség után most tért vissza a tévébe, az RTL Klub Konyhafőnök VIP című főzős-hírességes vetélkedőjében, méghozzá a következő feliratú pólóban:

NO MISTAKES
JUST HAPPY ACCIDENTS

vagyis

NEM HIBÁK
CSAK VICCES BALESETEK

Közelebbről:

Egy névtelen RTL-es forrás szerint nem a csatorna, hanem a zenész választotta az öltözetét.

A választás tökéletességét mindenki azonnal érti, aki tudja, hogy kicsoda Császár. Azok kedvéért, akik nem tudják:

Császár Előd a kilencvenes évek igen sikeres lakossági tinizenésze volt az FLM nevű fiúduó alapító tagjaként, akiknek több befutott szám mellett volt ez az akkoriban marha nagy slágernek számító dobásuk:

link Forrás

Császár az éneklés mellett médiakarrierbe is kezdett, rádióban és tévében is vezetett műsort, utóbbit Császármorzsák címmel, a köztévében. 

photo_camera Császár a műsorában éppen a Popular  tagjait interjúvolja

A Horn-korszak puritanizmusára jellemző, hogy az éjszakai műsor azért szűnt meg, mert Császár egyszer azt mondta benne, hogy "Kapd be a faxom!" A műsora ilyen volt:

link Forrás

Aztán a zenész karrierje 1998-ben, 25 éves korában egy pillanat alatt dőlt romba, amikor a Szilágyi Erzsébet fasorban egy általa okozott autóbalesetben - meg akarta kerülni a sort tiltott helyen - meghalt egy vele egyidős, fiatal rendőrtiszt. 

link Forrás

A nagyközönség felháborodását csak növelte, amikor Császár aránylag enyhe, felfüggesztett ítélettel megúszta az esetet.

Magyarországon ezzel vége is volt, később külföldön próbálkozott Shane 54 néven lakossági producerként, egészen sikeresen.

2009-ben egyszer már feltűnt az RTL Klubon, a Vacsoracsata című műsorban, úgy, hogy a háttérben egyszer hallható volt Ice-T zsarugyilkos száma, a Cop Killer.

És most ezzel a vicces balesetes pólóval tért vissza újra a tévézéshez. Az idei egyébként fontos év neki, hiszen idén kapott műsort a Sláger FM-en.

Update: Császár cikkünk elolvasása után levélben kért bocsánatot a pólóválasztásért, ami nem volt szándékos a részéről. Az erről szóló friss posztunkból kiderül, hogy a póló szövege egy nálunk ismeretlen, de Amerikában legendás tévés egyik szállóigévé vált mondata.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.