Fantasztikus, milyen feliratú pólóban tér vissza Császár Előd 10 év után a tévéképernyőre (frissítve!)

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Császár Előd nem tud hibázni. 

A zenész sok év számkivettség után most tért vissza a tévébe, az RTL Klub Konyhafőnök VIP című főzős-hírességes vetélkedőjében, méghozzá a következő feliratú pólóban:

NO MISTAKES
JUST HAPPY ACCIDENTS

vagyis

NEM HIBÁK
CSAK VICCES BALESETEK

Közelebbről:

Egy névtelen RTL-es forrás szerint nem a csatorna, hanem a zenész választotta az öltözetét.

A választás tökéletességét mindenki azonnal érti, aki tudja, hogy kicsoda Császár. Azok kedvéért, akik nem tudják:

Császár Előd a kilencvenes évek igen sikeres lakossági tinizenésze volt az FLM nevű fiúduó alapító tagjaként, akiknek több befutott szám mellett volt ez az akkoriban marha nagy slágernek számító dobásuk:

Császár az éneklés mellett médiakarrierbe is kezdett, rádióban és tévében is vezetett műsort, utóbbit Császármorzsák címmel, a köztévében. 

Császár a műsorában éppen a Popular  tagjait interjúvolja

A Horn-korszak puritanizmusára jellemző, hogy az éjszakai műsor azért szűnt meg, mert Császár egyszer azt mondta benne, hogy "Kapd be a faxom!" A műsora ilyen volt:

Aztán a zenész karrierje 1998-ben, 25 éves korában egy pillanat alatt dőlt romba, amikor a Szilágyi Erzsébet fasorban egy általa okozott autóbalesetben - meg akarta kerülni a sort tiltott helyen - meghalt egy vele egyidős, fiatal rendőrtiszt. 

A nagyközönség felháborodását csak növelte, amikor Császár aránylag enyhe, felfüggesztett ítélettel megúszta az esetet.

Magyarországon ezzel vége is volt, később külföldön próbálkozott Shane 54 néven lakossági producerként, egészen sikeresen.

2009-ben egyszer már feltűnt az RTL Klubon, a Vacsoracsata című műsorban, úgy, hogy a háttérben egyszer hallható volt Ice-T zsarugyilkos száma, a Cop Killer.

És most ezzel a vicces balesetes pólóval tért vissza újra a tévézéshez. Az idei egyébként fontos év neki, hiszen idén kapott műsort a Sláger FM-en.

Update: Császár cikkünk elolvasása után levélben kért bocsánatot a pólóválasztásért, ami nem volt szándékos a részéről. Az erről szóló friss posztunkból kiderül, hogy a póló szövege egy nálunk ismeretlen, de Amerikában legendás tévés egyik szállóigévé vált mondata.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.